RJ Bouw & Montage dateert van 5 januari 2004 en heeft als thuisbasis Beek aan de voet van de Montferlandse bossen. De ervaring is echter al vanaf midden jaren '80 opgebouwd en tevens hebben we in de loop der jaren niet geschroomd andere vakken te leren en uit te voeren om zodoende een breed vakbekwaamheid te verkrijgen. Zo heeft U in de meeste gevallen slechts één vakman over de vloer.

Ons motto: Kwalitatief, praktisch en duurzaam bouwen/verbouwen.

Uiteraard wil 't oog ook wat, de kunst is het om Uw wensen en ideeën samen te laten vloeien met de praktische en duurzame aspecten, zodat het resultaat U jarenlang plezier oplevert.

Tip: Wij zijn leverancier van onderhoudsarme bouwproducten voor gevel-dak-kozijn-wand & plafond- terras etc.

Gecertificeerd EPDM bewerker: platte en licht hellende daken bekleden wij met EPDM, zowel nieuw als renovatie. Brandvrije montage en 50 jaar garantie op het product, U heeft er Uw leven lang geen omkijken meer naar!

Ons streven is altijd goed werk afleveren, want een tevreden klant is de beste reclame. Zo trachten we bij inpandige sloopwerkzaamheden zo min mogelijk stofoverlast te veroorzaken, door gebruik te maken van speciale afzuiginstallaties. Bouw, sloopafval en puin wordt direct afgevoerd. Bij U dus geen bezette oprit gedurende de werkzaamheden.

Wij komen graag bij U aan voor een oriëntatie/werkgesprek.

 

Met vriendelijke groeten, RJ Bouw & Montage